Test mee

De eerste koffie* is op onze kosten!

Test mee een uniek nieuw dating concept in Leuven.

Ontdek een nieuwe manier van daten: Koffiemet!

Op zoek naar een veilige, lokale en betaalbare manier om nieuwe mensen te ontmoeten? Zoek dan niet verder! Koffiemet zorgt voor een revolutie in de datingwereld met haar unieke aanpak, waarbij de nadruk ligt op echte ontmoetingen onder het genot van een kopje koffie (of andere drank).

Veiligheid voor alles: Jouw welzijn is onze hoogste prioriteit. Met Koffiemet kan je er zeker van zijn dat jouw ontmoetingen plaatsvinden in bekende koffiebars of cafés. Zeg vaarwel tegen de onzekerheid van het ontmoeten van vreemden op onbekende locaties. Geniet van het comfort van ontmoetingen in openbare, vertrouwde omgevingen waar je kan ontspannen en je date met een gerust hart kunt leren kennen.

Maak contact met lokale mensen: Ben je het beu om door talloze profielen te scrollen van mensen die kilometers ver weg wonen? Koffiemet maakt het makkelijk om in contact te komen met lokale mensen die je liefde voor koffie en je buurt delen. Vind potentiële matches op basis van favoriete koffiebars of cafés, zodat je iemand in de buurt kunt ontmoeten voor een handige en gezellige koffiedate.

Geen abonnement, geen gedoe: Vergeet ingewikkelde abonnementen en verborgen kosten. Bij Koffiemet geloven we dat een date niet meer mag kosten dan een kop koffie. Met ons platform heb je de vrijheid om nieuwe mensen te ontmoeten zonder enige financiële last. Koop een voucher, maak contact met je match en concentreer je op het genieten van jullie tijd samen.

Nadruk op ontmoeten: We begrijpen de waarde van face-to-face interacties. Hoewel chatten een essentieel onderdeel is om iemand te leren kennen, geloven wij dat echte connecties ontstaan wanneer mensen elkaar persoonlijk ontmoeten. Daarom moedigen we bij Koffiemet zinvolle gesprekken aan door de chattijd te beperken. Deze aanpak zorgt ervoor dat je voldoende gelegenheid hebt om verder te gaan dan virtuele interacties en echte connecties te maken tijdens je koffiedates.

Klaar om te nippen, chatten en contact te maken tijdens een kopje koffie? Meld je vandaag nog aan voor Koffiemet en ervaar een verfrissende manier om lokale mensen te ontmoeten in een veilige en plezierige omgeving.

Hou tijdens het testen rekening met het volgende:

  • Neem een kijkje op de Hoe werkt het pagina, dan weet je hoe het (zou :-)) moeten werken.
  • Er zullen nog niet veel profielen zijn maar we sturen je wekelijks een update van nieuwe leden.
  • Merk je dat er iets niet werkt zoals het zou moeten stuur ons dan alsjeblieft een mailtje (met een screenshot indien mogelijk) naar limonade@koffiemet.be of via WhatsApp op het nummer 0472133405
  • Heb je suggesties of ideëen voor aanpassingen of verbeteringen, laat het ons zeker weten.

Klik op de knop hieronder om te registreren, je gratis voucher krijg je dan automatisch.

Er zijn 500 gratis vouchers beschikbaar en op = op, wees er dus snel bij.

Alvast met heel veel dank voor je medewerking!

* andere dranken ook beschikbaar.